Menu Sluiten

Wie zijn wij?

De groep

Petra Renkema

Mijn naam is Petra Renkema.

 

En ik ben blij dat ik met deze groep jongeren mag  omgaan en meedenken.

De reis naar Gambia ga ik zelf niet maken, maar wel help ik mee in het voorbereidingsjaar. Mijn bijdrage is onder andere het geloofsgesprek met de jongeren aan gaan samen met de rest van de leiding. Benieuwd ben ik naar wat we het komend jaar met elkaar zullen beleven en delen op weg naar de reis. God is erbij.

Nandy Marchena

Ik ben Nandy Marchena.

Ik ben 15 jaar oud en kom uit Slootdorp . Ik zit op het Clusius College in Schagen en doe 3 GL  (Gemengde Leerweg) . Op het moment heb ik een baantje bij het dorpssupermarkt John Elfring. De rede dat ik mee ga naar Gambia is omdat het me een hele gave uitdaging lijkt. We geven de mensen daar weer een stukje beter leven en dat is iets heel moois. Je legt contact met mensen die op een hele andere manier leven als wij. Mensen met een andere cultuur. Ik denk wel dat het best zwaar kan zijn, want we bouwen een 2e verdieping op een school en dat is zeker niet niks. Ik denk dat ik mijn ogen uit zal kijken hoe het leven daar is. Ik denk dat het zeker een reis gaat worden die je iedereen aan kan raden. Ik heb er zin in.

 

Shasikala Ijmker

Mijn naam is Shasikala IJmker, ik ben 54 jaar en getrouwd met Rob. Samen hebben we twee volwassen dochters van 29 en 26 jaar. Ik ben werkzaam als professionele gastouder met kinderen in de leeftijd 0-4 jaar. In het verleden heb ik met veel plezier gewerkt als pleeg- en gezinshuis-ouder. Als gemeentelid van de VEG de Ark in Middenmeer ben ik op dit moment betrokken bij het jongerenwerk in The Gate. Daarbij geef ik 1x in de maand een kookcursus aan jongeren. Tevens ondersteun ik daar waar nodig is. Verder zijn mijn hobby’s: koken en lekker eten, tuinieren, wandelen en luieren met een boek in de hangmat 😉 Volgend jaar ga ik met een groep enthousiaste jongeren op zendingsreis naar Gambia Faraba. Ik ga mee, omdat het voor mij een langgekoesterde wens is om ergens in de wereld zichtbaar “het verschil “te maken. Mijn verwachting is dat ik Gods liefde kan laten zien en een hand en een voet mag zijn voor mijn naaste. Dat we met elkaar “het doel” mogen bereiken: bouwen…… Ik heb er zin in. Lieve groeten, Shasikala IJmker

Sjaak den Otter

Ik ben Sjaak den Otter, getrouwd, vader van 3 kinderen en opa van 7 kleinkinderen. In 2017 heb ik de vorige reis mee gemaakt naar Tanzania, wat ik een geweldige ervaring vond. Ik vind het belangrijk dat jongeren de mogelijkheid krijgen om te ervaren hoe het is om in heel arme landen te moeten leven. Daarom wil ik mij ook deze keer weer inzetten om voldoende geld in te zamelen om dit doel te bereiken, en daarmee tevens iets te betekenen voor de mensen in Gambia.

 

Jeroen Laan

Ik ben Jeroen Laan, ik ben 18 jaren oud, ik woon in Wieringerwerf en studeer Business studies op de hogeschool in Alkmaar. Om met deze groep op reis te gaan lijkt me een hele mooie ervaring. Ik hoop dat we in Gambia veel blijvende dingen kunnen neerzetten zodat de mensen nog wat aan onze komst hebben als wij al weer weg zijn. Onder anderen willen we een school afbouwen en hiervoor zijn natuurlijk de nodige financiële middelen nodig, daarom hoop ik dat we met de groep aankomend jaar met veel acties veel geld kunnen ophalen.

Yada Luiken

Ik ben Yada luiken. Ik ben 16 jaar en ik doe de opleiding sociaal werk op het horizon college in hoorn. En ik vind het heel leuk om mee te gaan naar Gambia want ik vind reizen erg leuk en ik vind het leuk om mensen te helpen. Ik denk dat het een mooie ervaring gaat worden.

Co Pladdet

Hoi, ik ben Co Pladdet, ben 59 jaar en ben getrouwd met Lisette. Samen hebben we vier kinderen, waarvan mijn beide dochters Mariska en Amanda al de deur uit zijn en Johna en Luca nog thuis wonen. Verder hou ik van sporten en lopen met onze hond Zev. De reden dat ik mij heb opgegeven als reisleider is dat ik tijdens de vorige zendingsreis naar Tanzania heb ervaren hoe mooi het is om de jeugd een kans te geven om een fantastische levenservaring op te doen tijdens een zendingsreis. Ik heb ervaren dat we niet alleen maar brengen, maar daar ook heel veel ontvangen.

Owen van den Oord

Hallo, Ik ben Owen van den Oord. Ik ben 15 jaar oud en woon in Wieringerwerf. Ik zit op het Wieringherlant in Wieringerwerf. In mijn vrije tijd zit ik meestal achter de computer of tv te kijken of ga ik ergens heen met vrienden. Ik heb besloten om mee te gaan naar Gambia voor het goede doel in plaats van niks doen.

Lyjan Vijselaar

Hallo, Ik ben Lyjan Vijselaar, 51 jaar, al 25 jaar gelukkig getrouwd, en we hebben 3 zoons van 18 plus. Ik werk als kok in een antroposofische instelling voor mensen met een verstandelijke beperking. Ik fiets graag , vooral op mijn mountainbike, hou van lezen, zwemmen, kletsen en koffie drinken met vriendinnen, verder ben ik jeugdouderling in de Samenstroom kerk in Wieringerwerf. Ik ga het avontuur aan samen met onze jongste zoon Luuk, het lijkt me heel waardevol om dit te doen, met alle andere jongelui en zeker ook de anderen uit Wieringerwerf, met wie ik toch al veel jeugdwerk heb gedaan.

Rianne Montsma

Hoi, ik ben Rianne en ik ben 15 jaar. Ik woon in Wieringerwerf en mijn hobby’s zijn voetbal en tennis. Ik ga mee met deze reis omdat het mij een hele mooie ervaring lijkt, we komen waarschijnlijk veel te weten over het land en over hoe de mensen in Gambia leven. Ik vind het ook belangrijk dat wij door deze reis wat kunnen beteken voor de mensen daar.

Thomas van Bunderen

Mijn naam is Thomas van Bunderen en ik ben 16 jaar jong. Mijn hobby’s zijn voetballen, gamen en mijn vader helpen op het akkerbouwbedrijf. Ik ga mee naar Gambia, omdat ik graag de mensen in Gambia daar wil helpen. En een steentje bij wil dragen aan het project wat wij als groep daar gaan doen. Dit is op mijn pad gekomen doordat mijn twee broers ook op zendingsreis zijn geweest. Ik ben enthousiast geraakt door hun verhalen en hun ervaringen.

Luuk Vijselaar

Mijn naam is Luuk Vijselaar, ik woon in Wieringerwerf en ik ben 18 jaar oud. Ik zit nu sinds 2017 op het Horizon college in Heerhugowaard en ik volg daar de opleiding Facilitair leidinggevende.  Mijn hobby’s zijn voetballen en chillen met vrienden. De reden dat ik mee wou met deze reis is omdat het me heel gaaf lijkt om een keer naar een land te reizen waar je anders niet zomaar komt en om te zien hoe mensen hier leven.

Frank Renkema

Hallo. Mijn naam is Frank Renkema en ik ga mee naar Gambia. Ik ben 15 jaar oud, woon in Middenmeer. Ik zit in Schagen op school op het Clusius college. Ik zit nu in het 4e jaar dus dit jaar moet ik ook examens gaan doen. Mijn hobby’s zijn: Lassen, crossen, sleutelen, werken op de boerderij en ook vooral veel plezier hebben met mijn vrienden.

Mij lijkt het super tof om mensen die niet veel hebben te helpen en voor hun te zorgen. Ik hoop dat we een heel ander beeld van de wereld kunnen krijgen en wat voor verschillen er zijn in de wereld. Ik hoop ook dat de Here God op deze reis meegaat zodat wij hier de mensen ook over kunnen vertellen. Het bouwen aan de school lijkt me ook super gaaf.

Jelmer van Vondel

Ik ben Jelmer van Vondel, 15 jaar oud en ik zit op het RSG Wiringherlant. Hier zit ik in het vijfde jaar van de havo. Mijn hobby’s zijn vooral voetbal en ik hou er van om met mijn vrienden te zijn. Ik zou graag naar Gambia willen omdat ik er nog nooit geweest ben en je hiermee een ander heel erg helpt, mijn verwachtingen hiervan zijn dat het heel erg leuk en leerzaam gaat worden.

Ruben meijer

Mijn naam is Ruben Meijer.  Ik ben 16 jaar oud en ik zit op het RSG Wiringherlant in Wieringerwerf. Ik zit nu in 5 VWO en mijn hobby’s zijn voetbal en gamen. Ik woon in Middenmeer en ik werk in mijn vrije tijd bij de Dekamarkt. Ik ga mee naar Gambia omdat: Ik hulp wil bieden aan de Gambiaanse mensen die het een stuk minder goed hebben dan wij. Ik heb er erg veel zin in en ik hoop dat ik samen met de rest van onze groep veel kan betekenen voor hun. Natuurlijk ga ik er ook heen voor het land en om het avontuur aan te gaan samen met mijn vrienden. Ik ben benieuwd wat deze reis mij brengt. Ik hoop dat ik er iets aan heb voor de toekomst.

Kim van Schagen

Hallo ik ben Kim van Schagen en ik ben 15 jaar oud. Ik doe VWO 4 op het RSG Wiringherlant. Een paar van mijn hobby’s zijn: TV kijken, gitaar spelen, gamen, tekenen en nog veel meer. Mijn huishouden bestaat uit: mijn vader, moeder, broer, ikzelf en mijn huisdieren, Mojo mijn hond en nog een aantal vissen. Natuurlijk kijk ik er erg naar uit om naar Gambia te gaan en zoveel mogelijk mensen te helpen en veel ervaring op te doen.

Megan Romar

Ik ben Megan en ik ben 15 jaar. Ik woon in Wieringerwerf en zit nu in 4 vwo op RSG Wiringherlant. Mijn Hobby is handbal. Ook spreek ik graag af met mijn vrienden. Ik vind het mooi dat we samen naar Gambia gaan, met het doel om de mensen daar te helpen en wat voor die mensen te betekenen. Ik denk dat het heel indrukwekkend zal zijn. En dat het je ook laat inzien dat wij het allemaal niet zo slecht hebben, als je het vergelijkt met hoe de mensen het daar hebben. Het lijkt me echt een mooie ervaring.

Marit de Boer

Ik ben Marit de Boer en ik ben 15 jaar oud. Mijn hobby’s zijn voetballen en gitaarspelen en ik hou ook erg reizen. Vandaar dat ik meega naar de grote reis naar Gambia. Ik wil een nieuwe cultuur leren kennen en de mensen daar proberen te helpen. Mijn verwachting van Gambia is dat we er hele arme delen gaan zien en we gaan helpen waar we kunnen. Ik zie er heel erg naar uit en we zijn echt met een super leuke groep.

Lisanne Crielaard

Ik ben Lisanne Crielaard, 16 jaar en woon in Slootdorp. Ik zit op het Regius College Schagen in mijn examenjaar. Ik wil graag met deze reis mee omdat het mij heel bijzonder lijkt om daar mensen te gaan helpen en te gaan bouwen aan een project. Het lijkt mij een bijzondere ervaring.

Sara Zeeman

Hoi ik ben Sara Zeeman, 16 jaar oud.
Ik kom uit Wieringerwerf, daar woon ik samen met mijn ouders, broertje en zusje.
Ik ga naar het RSG Wiringherlant, ik zit komend jaar in 5havo. Verder vind ik het leuk om te voetballen, ik speel bij DWOW in de MO19-1. Ook werk ik bij Deen in Wieringerwerf.
Ik wil mee naar Gambia, omdat het mij een hele mooie kans lijkt om mensen te helpen die niet veel geld hebben. Ook lijkt het mij erg mooi om meer van de wereld te zien.

Kees van Noorloos

Mijn naam is Kees van Noorloos, 67 jaar jong. Ik ben heel blij dat ik mag meedenken en helpen allerlei acties samen met de jongeren van Give to Gambia te bedenken en te organiseren. Zelf ga ik niet mee naar Gambia, maar ik mag wel meehelpen in het voorbereidingsjaar.
Als voorzitter van de groep zal ik mij inzetten om heel veel zaken te coördineren, samen met de leiding en de jongeren van Give to Gambia.
Ik ben heel benieuwd hoe het komende jaar zal verlopen, maar ben er van overtuigd dat wij elkaar kunnen inspireren tot een geweldig resultaat voor de mensen in Gambia. Ik hoop dat zij de echte winnaars worden van de zendingsreis naar Gambia.
Prachtig hoe wij met de jongeren kunnen spreken over het geloof en altijd kunnen wij vragen om Gods steun en hulp bij al onze activiteiten het komende jaar.

Susanne Zuidhof

Ik ben Susanne Zuidhof, 37 jaar. Ik woon in Hoorn samen met Mark en onze 4 kinderen Laura, Daniek, Job en Jolijn. Ik vind erg veel dingen leuk om te doen, maar houd niet zo van sporten. Ik ga mee naar Gambia omdat ik het erg leuk vind om met de jeugd samen iets te doen voor een ander. Ik ben erg nieuwsgierig naar de cultuur en geloofsbeleving van de mensen in Gambia. Ik hoop dat we als groep een onvergetelijke indruk achterlaten en mee naar huis nemen! Daarnaast lijkt het mij ook een mooie ervaring om te zien wat deze reis met onze eigen jongeren doet.

Ruud van Vondel

Mijn naam is Ruud en ik ben één van de reisleiders die samen met 20 jongelui op zendingsreis naar Gambia mag gaan. Ik heb ontzettend veel zin in dit avontuur. Vooral de voorbereiding lijkt mij ook heel leuk. We hebben al veel acties bedacht om zoveel mogelijk geld bij elkaar te verzamelen, zodat we in Gambia een klein steentje kunnen bijdragen. Elke donderdag komen we samen om te praten over de acties, maar ook een stukje geestelijke voeding mag zeker niet ontbreken. Ik ben ervan overtuigd dat we dit jaar een geweldige groep jongelui hebben en dat hier zeker iets moois gaat uitkomen. Ik heb er zin in!!

Melissa

Ik ben Melissa. Ik ben 15 jaar oud en zit op het Clusius College in Schagen. Mijn niveau is Gemengde Leerweg. Ik woon in ’t Zand. Ik ga mee naar Gambia omdat het me een heel gaaf avontuur lijkt. Nieuwe mensen. Verschillende culturen. Ik zie dit alles als een grote uitdaging en ik denk dat het mij als persoon ook wel iets zou doen. Ik weet vrijwel zeker dat ik veranderd terug zal komen. Ik heb er heel veel zin in en hoop dat ik de kinderen daar kan helpen zodat ook hun een beter leven krijgen.